Verzenden en Betalen

Verzenden en afhalen

Alle bestellingen in Nederland leveren wij GRATIS. We bezorgen ook naar alle andere landen in Europa. Wilt u laten bezorgen buiten Europa neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voor 12:00 besteld volgende werkdag geleverd

Het is ook mogelijk om uw bestelling na het maken van een afspraak af te halen in Elshout. Klik hier voor ons adres en plattegrond.

 

 

 

Betalen

We accepteren de betaalmethoden iDEAL voor Nederland, bankoverschrijving, AfterPay, Mister Cash voor België en Sofort banking. We rekenen geen transactiekosten voor deze betaalmethoden.

 

Voor  handmatige overschrijvingen altijd adres, artikel nummer en maat bij vermelden.

Groothandeldesignradiators

NL12INGB0006865561

 

Gespreid betalen zonder rente  gespreid betalen

Betaal uw bestelling via onze webshop in drie termijnen zonder rente. De eerste termijn rekent u direct af tijdens het plaatsen van uw bestelling. De tweede termijn binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. 

Betalen in drie termijnen is eenvoudig:

  1. Kies tijdens het plaatsen van een bestelling voor gepreid betalen van Capayable. Uw kredietwaardigheid word automatisch getoetst. U krijgt geen BKR notering of toetsing.
  2. Betaal na de toetsing de eerste termijn via iDEAL.
  3. Na betaling van de eerste termijn ontvangt u de gegevens voor het betalen van de tweede en derde termijn via e-mail.

 

AfterPay aftrer pay

AfterPay voert voor Groothandeldesignradiators.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Groothandeldesignradiators.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haarprivacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.